Geoană: Prioritatea mea va fi crearea locurilor de muncă

Liderul social-democrat Mircea Geoană, candidatul PSD la Preşedinţie, a transmis vasluienilor prezenţi, duminică, în Piaţa Civică, din municipiul Vaslui, la Zilele Recoltei, că prioritatea lui va fi, dacă va ieşi preşedintele României, crearea locurilor de muncă.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Prioritatea mea va fi crearea locurilor de muncă

Geoană: Prioritatea mea va fi crearea locurilor de muncă

De altfel, în discursul pe care l-a susţinut, lângă statuia lui Ştefan Cel Mare, din centrul Vasluiului, în faţa a câtorva sute de vasluieni, Mircea Geoană a folosit în mod repetat sintagma "locuri de muncă".

"Un loc de muncă este mai valoros ca orice în momentul de faţă. De aceea voi face tot ce îmi va stă în putinţă, ca, odată ajuns la conducerea ţării, să ofer posibilitatea creării de locuri de muncă în această zonă vitregită a ţării", a declarat Mircea Geoană.

Candidatul PSD la Preşedinţie le-a atras atenţia celor prezenţi în Piaţa Civică asupra importanţei votului din 22 noiembrie, spunându-le că ceea ce vor vota la acea dată va fi esenţial pentru următorii cinci ani.

"Ceea ce însămânţăm pe 22 noiembrie vom culege în următorii cinci ani. Cei care au semănat sămânţa discordiei vor culege furtună", a mai spus Geoană.

După terminarea discursului, Mircea Geoană a vizitat standurile expoziţionale din Piaţa Civică, unde a gustat o băutură de coacăze şi o bucăţică de pastramă, făcute în gospodăria unui localnic.

Duminică dimineaţă, Mircea Geoană a participat la zilele recoltei în municipiul Bârlad şi în comunele vasluiene Zorleni şi Lipovăţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici