Geoană şi Antonescu, împreună la un miting electoral la Braşov

Candidatul PSD+PC la Preşedinţie, Mircea Geoană, şi liderul PNL Crin Antonescu - contracandidaţi în primul tur de scrutin - vor apărea împreună, vineri, pentru prima dată de la semnarea acordului de susţinere, la un miting electoral la Braşov.

29 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Antonescu, împreună la un miting electoral la Braşov

Geoană şi Antonescu, împreună la un miting electoral la Braşov (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Mitingul va fi organizat la Sala Sporturilor din Braşov, începând cu ora 17.00.

Cei doi lideri politici nu au anunţat alte acţiuni în judeţul Braşov, cu excepţia mitingului electoral comun, potrivit lui Răzvan Popa, purtător de cuvânt al PSD Braşov.

Înainte de sosirea la Braşov, Geoană mai are programate acţiuni la Oradea - un miting electoral şi o conferinţă de presă - la care însă nu va fi însoţit de Antonescu.

Senatorul Cornel Popa, preşedintele PNL Bihor, a afirmat că liderul PNL nu poate ajunge la mitingul organizat la Oradea, fără a preciza motivele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici