Geoană şi Boc sunt la Cotroceni, la discuţii cu Traian Băsescu

Preşedinţii PSD şi PDL, Mircea Geoană şi Emil Boc, se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la Cotroceni, unde discută cu preşedintele Traian Băsescu, deşi liderul social-democrat spusese că nu doreşte să discute cu şeful statului desapre subiectul Dan Nica.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Boc sunt la Cotroceni, la discuţii cu Traian Băsescu

Geoană şi Boc sunt la Cotroceni, la discuţii cu Traian Băsescu (Imagine:Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Vă mulţumesc că în cele din urmă aţi dat curs invitaţiei de a schimba câteva cuvinte cu privire la situaţia creată în urma propunerii pe care eu am primit-o de la premier de remaniere a ministrului Dan Nica", a spus, la începutul discuţiilor, preşedintele Băsescu.

El a cerut ca presa să iasă de la discuţii după primele 10-15 secunde.

Băsescu a menţionat că fiecare dintre participanţii la consultări va face propria declaraţie, în care va spune "ce crede".

La discuţii participă, alături de şeful statului şi de preşedinţii PSD şi PDL, consilierul Sebastian Lăzăroiu.

Anterior, Mircea Geoană declarase că nu va mai participa la runda de discuţii la care a fost convocat, marţi după-amiază, de şeful statului, alături de premierul Emil Boc. El afirmase că subiectul Dan Nica nu este de discutat cu preşedintele Traian Băsescu, precizând însă că este dispus să discute cu şeful statului oricând despre situaţia politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici