Ghinea: Lui Grindeanu i s-au arătat „pisici” la Bruxelles, dar în conferinţa de presă a fost „ninja”

Deputatul USR Cristian Ghinea a precizat, sâmbătă, că premierul Sorin Grindeanu a fost „plimbat” la Bruxelles la întâlniri discrete în care i s-au arătat „nişte pisici”, el ironizându-l pe premier pentru că, în ciuda acestui fapt, în conferinţa de presă s-a comportat precum un „ninja suprem”.

1485 afișări
Imaginea articolului Ghinea: Lui Grindeanu i s-au arătat „pisici” la Bruxelles, dar în conferinţa de presă a fost „ninja”

Ghinea: Lui Grindeanu i s-au arătat „pisici” la Bruxelles, dar în conferinţa de presă a fost „ninja” (Imagine: Alexandra Pandrea/ Arhiva Mediafax Foto)

„Mă uit pe ştirile despre vizită premierului Grindeanu la Bruxelles. Eu ştiu din sursele mele că omul a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au arătat nişte pisici. Chiar şi posibilă pisica legată de fondurile europene - da, există procedura de suspendare pentru mizerii repetate (...) Deci Grindeanu e tratat ca <tipul ăla care a făcut prostiile alea, dar ştim că nu e şef adevărat în guvern, poate mai poate fi spălat cumva>”, a scris Ghinea pe contul său de socializare.

El l-a ironizat pe premier pentru .prestaţia din conferinţa de presă.

„În schimb, Grindeanu face conferinţă de presă în română pentru presă din România. Acolo e ninja. Le-a zis el, a făcut el, aia au luat notiţe, cum ar veni... Ninja suprem. Are aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru că a avut curajul de... a anula prin OUG propria prostie făcută prin alt OUG. Gata, dom'le, am făcut-o. Sunt bun, nu?”, a mai scris Ghinea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici