Gigi Becali: De onomastică îmi doresc "respect de la statul român"

Deputatul George Becali a declarat marţi că de Sfântul Gheorghe îşi doreşte "respect de la statul român".

300 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: De onomastică îmi doresc "respect de la statul român"

Gigi Becali (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru mine, nu-mi doresc decât respect. Mie Dumnezeu mi-a dat de toate şi nu cer decât respect de la statul român, că an şi an numai în procese fabricate, aiurea făcute. Nu pentru mine, pentru familia mea, atâta vreau: respect pentru tot ce am făcut eu în ţara asta", le-a spus George Becali ziariştilor.

El a precizat că de onomastică a aprins candela şi a fost la biserică.

Becali a făcut această declaraţie înainte de a intra la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

În plen, George Becali a luat cuvântul, el transmiţând "La mulţi ani!" celor care poartă numele Sfântului Gheorghe şi adresând rugămintea ca Dumnezeu şi Sfântul Gheorghe să dea biruinţă Guvernului Ponta, pentru România.

"Bună ziua. Vă salut. Doar am vrut să transmit tuturor Gheorghe «La mulţi ani!» şi vreau să-l rog pe Dumnezeu şi pe Sfântul Gheorghe, aducătorul de biruinţă, să dea buruinţă Guvernului Ponta, pentru România. Doamne ajută!", a spus Becali de la tribuna Camerei Deputaţilor.

El a făcut, apoi, de trei ori, semnul crucii.

Preşedintele de şedinţă, Miron Mitrea, i-a urat "La mulţi ani!" lui Becali, cu onomasticei.

Peste 910.000 de români îşi sărbătoresc, marţi, onomastica de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, dintre care aproape 730.000 sunt bărbaţi, majoritatea purtând numele de Gheorghe sau Ghiorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici