Gorghiu: Am să urez premierului sănătate şi ligamente întregi

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, întrebată în legătură cu afirmaţia premierul Victor Ponta după operaţia la genunchi că se va întoarce "mai sănătos şi mai puternic", că îi urează primului ministru “sănătate şi ligamente întregi”, dacă aceasta era problema.

235 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Am să urez premierului sănătate şi ligamente întregi

Alina Gorghiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

„Am să urez premierului sănătate şi ligamente întregi, dacă asta era problema, dar mi-aş dori ca şi cetăţenii României să aibă parte de un premier credibil. Sunt două discuţii absolut distincte, sănătatea unui om eu nu o să comentez niciodată, îmi doresc să fie într-o stare de sănătate bună şi premierul şi absolut oricineva, nu doresc răul nimănui, dar îmi doresc binele României şi îmi doresc ca cetăţenii României să beneficieze de un premier credibil. Ceea ce, din păcate, nu are legătură cu sănătatea în care se află, ci are legătură cu dosarul domniei-sale şi solicitările pe care DNA le are”, a spus Gorghiu.

Ea a arătat că speră ca şi el, ca orice cetăţean,”chiar dacă nu este martor, ci este învinuit sau inculpat pentru fapte de corupţie”, să meargă să dea explicaţii.

„Nimeni nu spune că este sau nu vinovat, din păcate, această prelungire, această prorogare a stării de incertitudine legată de cel mai înalt om al executivului în stat, la ora aceasta ne face rău”, a adăugat Gorghiu.

Liderul PNL a arătat, însă, că nu ar pune plecarea lui Ponta în Turcia pentru operaţie pe seama unei strategii.

„Nu aş pune plecarea pe seama niciunei strategii, nu aş vrea să cred că cineva se pretează la asemenea strategii. Dacă are o problemă de sănătate, îmi doresc să şi-o rezolve”, a mai arătat Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj în care afirmă că operaţia făcută a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou, susţinând că are totală încredere în medicii români, dar în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

"Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine - operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale doctorului Ionuţ Codorean care a fost lânga mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIŞTE şi ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur şi pe cei care <se bucură> de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos şi mai puternic!", scrie Ponta pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici