Gorghiu: Mi se pare incredibil că Ponta este apărat de Cazanciuc. Până acum, nimeni nu a auzit de el

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că i se pare 'incredibil' şi un gest imprudent ca ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc să îi ia apărarea lui Victor Ponta, arătând că un ministru responsabil nu ar fi făcut un astfel de demers.

335 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Mi se pare incredibil că Ponta este apărat de Cazanciuc. Până acum, nimeni nu a auzit de el

Robert Cazanciuc (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Mi pare incredibi ca singurul moment de afirmare în spaţiul public al ministrului Justiţiei se întâmplă acum, pe speţa Ponta. Până acum, nimeni nu a auzit de domnia-sa, nici numele nu-l ştiam şi cred că multă lume nu-l ştia, dacă domnul Ponta nu era pus sub învinuire de DNA ca domnul Cazanciuc să-i ia apărarea. Eu sunt surprinsă de îndrazneala pe care a avut-o astăzi domnul Cazanciuc, să iasă în spaţiul public şi să-l apere pe domnul Ponta", a spus Gorghiu.

Ea a arătat că nu se aştepta ca Cazanciuc să facă această imprudenţă din scaunul de ministru al Justiţiei.

"Chiar nu mă aşeptam să facă această imprudenţă din scaunul de ministru al Justiţiei. E un gest imprudent, un gest pe care un ministru al Justiţiei nu l-ar fi făcut dacă era un ministru responsabil", a adăugat Gorghiu.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, sâmbătă, referitor la faptul că Victor Ponta este urmărit penal, că a fost surprins de acuzaţiile aduse şefului Executivului, el adăugând, însă, premierul nu ar trebui să îşi prezinte demisia.

"Am fost surprins de acuzaţiile aduse premierului. Totodată, am constatat că prim-ministrul s-a prezentat, atunci când a fost citat, ca oricare alt cetăţean, ceea ce arată foarte clar că în România nimeni nu este mai presus de lege", a spus ministrul Justiţiei, prezent la alegerile pentru Baroul Bucureşti.

Întrebat dacă premierul ar trebui să demisioneze, ministrul Justiţiei a răspuns: "Nu, categoric, nu".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici