Gorghiu: N-avem un guvern din umbră pregătit, avem resurse umane să umplem trei cabinete mâine

PNL nu are pregătit un guvern din umbră, însă are resurse umane pentru a umple trei cabinete, dacă mâine ar prelua guvernarea, a declarat, duminică, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

134 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: N-avem un guvern din umbră pregătit, avem resurse umane să umplem trei cabinete mâine

Gorghiu: N-avem un guvern din umbră pregătit, avem resurse umane să umplem trei cabinete mâine (Imagine: Valeriu Tanasoff/Publimedia)

"N-avem un guvern din umbră pregătit, avem resurse umane să umplem trei cabinete mâine. Avem resurse umane tinere, proaspete, fără trecut greu, profesioniste, oameni care de mâine ar putea să păşească în ministere şi să se descurce foarte bine şi să pună în aplicare programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal", a spus Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia.

Întrebată de ce nu îi promovează pe aceşti tineri, Gorghiu a spus că ea crede că fiecare lucru trebuie făcut cu răbdare şi la rândul lui, iar momentul unui cabinet nu a venit deocamdată.

Copreşedintele PNL şi-a exprimat speranţa că moţiunea de cenzură pe care partidul o va depune luna viitoare va trece şi PNL este pregătit să facă un cabinet pentru a prelua guvernarea în 24 de ore.

"Cred în şansele moţiunii de cenzură (…) Dacă moţiunea trece, Partidul Naţional Liberal este pregătit să facă şi în 24 de ore un cabinet, nu în două săptămâni", a spus Gorghiu.

Sâmbătă, Alina Gorghiu a anunţat, la Piteşti, în cadrul Consiliului Naţional al PNL, depunerea în Parlament, pe 5 iunie, a moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici