Guvernul a schimbat prefecţii din judeţele Ilfov, Maramureş şi Sălaj - surse

Prefecţii din judeţele Ilfov, Maramureş şi Sălaj au fost schimbaţi din funcţie, printr-un set de hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri a Guvernului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

690 afișări
Imaginea articolului Guvernul a schimbat prefecţii din judeţele Ilfov,  Maramureş şi Sălaj - surse

Guvernul a schimbat prefecţii din judeţele Ilfov, Maramureş şi Sălaj (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Potrivit acestora, la conducerea Prefectuii Ilfov, în locul Florentinei Pencea, a fost propusă Speranţa Clişeru, susţinută de PSD, director al Direcţiei de Utilităţi din Primăria Voluntari şi fost director executiv la Primăria Capitalei.

La Prefectura Maramureş, în locul lui Sorin Rednic a fost propus Anton Rohian, tot din partea PSD, în prezent consilier judeţean.

La conducerea Prefecturii Sălaj, în locul lui Chiş Filonaş a fost propus Ionel Ciunt, PSD, care a mai condus prefectura în 2004-2005 şi în 2009. În prezent el este consilier în cadrul Compartimentului Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici