Haşotti: Am renunţat la funcţia de ministru dorind să-mi continui activitatea în Senat

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că a renunţat la funcţia de ministru, dorind să-şi continue activitatea în Senat, el precizând că va candida la şefia grupului parlamentar liberal.

151 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Am renunţat la funcţia de ministru dorind să-mi continui activitatea în Senat

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Eu am renunţat la funcţia de ministru dorind să-mi continui activitatea în Senat", a spus Puiu Haşotti, actualul ministru al Culturii.

El a adăugat că va candida la şefia grupului PNL, unde a fost lider de grup timp de 8 ani.

În 5 decembrie, întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă doreşte să îşi păstreze postul de ministru al Culturii şi într-un viitor Executiv, Puiu Haşotti, a răspuns: "Viitorul Cabinet va avea două sau trei ministere în plus. Prin urmare, va fi o nouă negociere între partidele componente USL şi, după această negociere, în funcţie de situaţia politică, în funcţie de realităţile politice, în funcţie de ce va avea nevoie partidul de la mine şi în funcţie de decizia pe care o voi lua, se va întâmpla sau nu acest lucru. La ora actuală nu mă gândesc la aşa ceva, la ora actuală mă gândesc doar la câştigarea alegerilor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici