Hellvig se retrage din poziţia de secretar general al PNL, Mănescu posibil înlocuitor - surse

Eduard Hellvig, actual secretar general al PNL, se va retrage din această funcţie urmând ca în locul său să fie desemnat un secretar general interimar, marţi, de către Biroul Permament Naţional, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

548 afișări
Imaginea articolului Hellvig se retrage din poziţia de secretar general al PNL, Mănescu posibil înlocuitor - surse

Eduard Hellvig, actual secretar general al PNL (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Hellvig, care se află pe lista de candidaţi ai PNL la europarlamentare, ar putea fi înlocuit de liderul PNL Sector 6, Rareş Mănescu.

De asemenea, liderul TNL Florin Alexe s-ar mai afla printre cei favoriţi să preia poziţia de secretar general al PNL, fiind vehiculat şi numele lui Teodor Atanasiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici