Video Honorius Prigoană şi-a lansat candidatura sub sloganul "Punct. Şi de la capăt!"

Honorius Prigoană şi-a lansat, luni, la sediul central al PDL, candidatura pentru colegiul 1 din Sectorul 1 al Capitalei, cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!", la eveniment fiind prezent şi preşedintele partidului, Emil Boc, dar şi preşedintele organizaţiei Sector 1, Răzvan Murgeanu.

148 afișări

În sediul PDL din Aleea Modrogan au mai fost prezenţi membri ai staff-ului de campanie al candidatului Honorius Prigoană, şef de campanie fiind Ştefan Lungu, fost purtător de cuvânt la Ministerului Turismului.

Emil Boc a declarat că decizia desemnării lui Honorius Prigoană pentru a candida a fost o decizie de echipă a PDL şi a vorbit despre calităţile pe care le are acesta şi care vor sta la baza activităţii sale în circumscripţia pe care o va reprezenta în Parlament, după câştigarea alegerilor.

Premierul l-a lăudat pe Honorius Prigoană pentru că este un tânăr cu studii de specialitate în afaceri, dar şi cu experienţă managerială şi de afaceri în România şi în străinătate, precum şi "un simbol al tinerei generaţii" de politicieni.

"Să fie într-un ceas bun!", a spus Boc în încheierea discursului său, dându-i şi un sfat lui Honorius Prigoană: "În politică, votul vine de la cetăţean, nu de la preşedintele partidului şi de la partid".

La rândul său, Răzvan Murgeanu a declarat că viitorul deputat Honorius Prigoană are tot sprijinul organizaţiei PDL Sector 1, astfel încât peste două săptămâni să se vorbească despre noul deputat PDL din Colegiul 1.

"Îl cunosc pe Honorius, este la zi cu problemele sectorului, iar această reuşită va încheia un an pentru noi foarte bun", a mai spus Murgeanu.

Honorius Prigoană a declarat că principalul punct al programului său electoral este reformarea statului.

"Aşa cum preşedintele Băsescu a spus că în cel de-al doilea mandat al său dânsul va reforma statul şi reformarea începe din Parlament, eu vreau să fac parte din această reformare, sunt generaţia tânără şi consider că este timpul să punem punct unor practici şi să o luăm de la capăt. Acesta este şi sloganul meu", a spus Prigoană, vorbind despre stoparea jocurilor politicianiste.

Referindu-se la Sectorul 1, Honorius Prigoană a enumerat câteva proiecte pe care le va susţine în mandatul său de deputat, şi anume finalizarea metroului pe linia 1 Mai şi a inelului de centură, pentru ca Bucureştiul să aibă un trafic mai bun. El a mai spus că doreşte să modernizeze Grădina de vară din Parcul Bazilescu şi Amfiteatrul, pentru care a trimis deja solicitări Ministerului Culturii.

"Sunt convins că, atunci când voi ajunge parlamentar, lumea va spune că Silviu Prigoană este tatăl lui Honorius Prigoană", a declarat candidatul PDL, întrebat despre acuzaţiile care i s-au adus de nepotism.

Honorius Prigoană a mai spus că doreşte mai multe confruntări cu contracandidatul său, Radu Stroe, pe teme concrete şi a arătat că nu va comenta nimic despre acesta până nu vede un porgram electoral coerent al candidatului PNL.

Honorius Prigoană a mai spus că va avea un buget de 50.000 de euro. "Sunt convins însă că nu voi cheltui nici măcar jumătate, am avut marea bucurie şi surpriză să constat că mulţi oameni mă sprijină benevol în această campanie", a menţionat el.

Întrebat cât costă un bilet la metrou, Honorius Prigoană a răspuns că valoarea unui bilet este în jur de 2 lei.

Şi Silviu Prigoană a fost prezent la lansarea candidaturii fiului său, răspunzând ziariştilor despre intrarea acestuia în cursa electorală astfel: "Vai de elevul care nu îşi depăşeşte profesorul şi de copilul care nu-şi depăşeşte tatăl".

Honorius Prigoană a respins acuzaţiile de nepotism dar şi cele privind imaginea sa de "băiat de Dorobanţi". "Eu am fost ales de forul de conducere al partidului. Întrebaţi-i pe ei de ce m-au ales şi nu au ales o altă candidatură din cele şase care au fost prezentate", a mai spus el.

"Sunt sigur că voi câştiga", a declarat entuziast Honorius Prigoană, spunând că nici nu poate să se gândească că nu va câştiga, bazându-se pe programul politic dar şi pe campania "door to door" în colegiul în care candidează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici