Video Hrebenciuc: Nu e nevoie de sânge, azi, în partid, nu este timpul orgoliilor

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, joi, la Consiliul Naţional, că observă o atmosferă destul de încărcată în ceea ce priveşte reuniunea social-democraţilor, el precizând că nu este nevoie de sânge în partid şi a făcut apel la încetarea conflictelor din perioada 2004-2009.

31 afișări

"Atmosfera este destul de încărcată, după cum s-a văzut. Nu cred că azi avem nevoie de sânge în partid. Conflictele din perioada 2004-2009 trebuie să înceteze. Nu este timpul orgoliilor în PSD. Nu trebuie să facem propagandă la televizor înjurând partidul, trebuie o discuţie bărbătească în interiorul partidului, ca între colegi, nu ca între duşmani", a spus Hrebenciuc.

El a precizat că, încă din decembrie, au apărut o serie de analize pro şi contra, în funcţie de interesele celor care le făceau, pe seama alegerilor prezidenţiale.

"Nu vreau să influenţez starea colegilor. Nu fac comentarii personale. Fiecare să îşi spună părerea. Îmi rezerv dreptul de a răspunde la întrebări. Fiecare dintre colegi ştie care au fost rezultatele obţinute în judeţe", a mai spus Hrebenciuc.

El a arătat că a distribuit membrilor Consiliului Naţional analiza alegerilor făcută de el şi de secretarul general al PSD Liviu Dragnea şi a precizat că va interveni doar pentru a răspunde întrebărilor legate de aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici