Hunedoara: Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, obţine un mandat de senator cu 69,84 % din voturi

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a candidat din partea USL în Colegiul 2 pentru Senat, din judeţul Hunedoara, a câştigat cu 69,84 la sută din voturi, pe locul doi aflându-se multipla campioană la atletism Marieta Ilcu (ARD), care a obţinut cele mai multe voturi dintre candidaţii ARD în judeţ.

218 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, obţine un mandat de senator cu 69,84 % din voturi

Mariana Câmpeanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit REZULTATELOR FINALE de la ALEGERILE PARLAMENTARE, furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara pentru Colegiul 2, ministrul Muncii, deputatul Mariana Câmpeanu, a obţinut direct un mandat de senator.

Mariana Câmpeanu a primit, potrivit datelor BEJ, 53.386 de voturi dintre cele 76.864 valabil exprimate, ministrul câştigând colegiul cu 69,84 la sută.

Pe poziţia a doua s-a clasat Marieta Ilcu, reprezentanta ARD, multiplă campioană la atletism, care a primit 10.095 de voturi. Ilcu este candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi dintre candidaţii ARD în judeţul Hunedoara.

Cea de-a treia poziţie în colegiu este ocupată de reprezentantul PPDD, Iulian Harabagiu, care a obţinut 7.332 de voturi.

În Colegiul 2 Hunedoara s-au prezentat la vot 77.137 de alegători, 76.864 de voturi fiind valabil exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici