I. M. Paşcu (PSD) emite o teorie politică despre prelungirea mandatului lui Ciucă: Pentru a nu prelua şefia PNL?

Vicepreşedintele PE Ioan Mircea Paşcu (PSD) a sugerat duminică, pe Facebook, că prelungirea mandatului şefului Armatei are legătură cu unele informaţii privind o eventuală preluare de către generalul Nicolae Ciucă a conducerii PNL.

1451 afișări
Imaginea articolului I. M. Paşcu (PSD) emite o teorie politică despre prelungirea mandatului lui Ciucă: Pentru a nu prelua şefia PNL?

I. M. Paşcu (PSD) emite o teorie politică despre prelungirea mandatului lui Ciucă: Pentru a nu prelua şefia PNL?

”Mă întreb dacă, până la urmă, prelungirea - în afară prevederilor legii - a mandatului dlui G-ral Ciucă nu are de-a face cu informaţiile circulate în presă cum că ar putea prelua şefia PNL după ieşirea din Armata ... Ori singură modalitate ca acest lucru să nu se întâmple, încurcând socotelile <liberalilor patrioţi> într-un an electoral important, era tocmai ... prelungirea mandatului lui la comandă Armatei? (O fi vreo cameră la portiţa secretă a Cotrocenilor, să vedem dacă nu cumva or fi utilizat-o zilele astea niscaiva <liberali patrioţi>?) Iar dacă această <şcoală de gândire> se dovedeşte până la urmă corectă, emiterea şi publicarea decretului de prelungire, în deplină cunoştinţa de cauza că acest lucru este ilegal, nu este oare o modalitate prin care se împăcă şi capra şi varză: Cotrocenii cedează la presiunea “liberalilor patrioţi”, însă, ghinion, CCR declară prelungirea neconstituţională? Şi atunci, cine ia leapşa până la urmă?”, a scris pe Facebook Ioan Mircea Paşcu.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de prelungire, cu un an, a mandatului generalului Nicolae Ciucă, actualul şef al Statului Major al Apărării, după ce a respins în şedinţa CSAT propunerea făcută de MApN pentru această funcţie.

Ulterior, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, au acuzat că şeful statului nu a avut bază legală, deoarece propunerea de prelungire a mandatului nu a venit din partea MApN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici