Ialomiţianu: Prezentarea Acordului cu FMI în Parlament după negociere, exerciţiu de imagine

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a declarat, marţi, în Parlament că prezentarea de către premier a noului Acord cu FMI după ce actul a fost negociat şi trimis Fondului reprezintă "un exerciţiu de imagine şi o lipsă de asumare a Guvernului în faţa românilor".

87 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu: Prezentarea Acordului cu FMI în Parlament după negociere, exerciţiu de imagine

Gheorghe Ialomiţianu (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Guvernul Ponta ar trebui să explice de ce încheiem un nou acord cu FMI şi care sunt avantajele", a spus democrat-liberalul.

El a adăugat că PDL consideră că era momentul ca România să treacă de la un acord tip "plasă de siguranţă" la unul de dezvoltare.

"Guvernul USL ratează complet acest obiectiv", a precizat Gheorghe Ialomiţianu la şedinţa comună a Parlamentului, după ce premierul a prezentat acordul cu FMI.

Ialomiţianu mai spus că scrisoarea de intenţie este angajamentul Guvernului Ponta de a elimina diferenţele dintre taxarea veniturilor din drepturi de autor şi a veniturilor salariaţilor.

"În scrisoarea de intenţie este angajamentului Guvernului Ponta să elimine diferenţele dintre taxarea veniturilor din drepturi de autor şi veniturilor salariaţilor, precum şi a veniturilor persoanelor fizice autorizate (...)", a mai spus Ialomiţianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici