Igaş: Dacă ieşeau mai multe femei la vot, probabil că am fi câştigat în Maramureş

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a apreciat, luni, că, dacă ieşeau mai multe femei la vot, probabil că partidul său câştiga alegerile parţiale de duminică din Maramureş pentru un loc vacant de deputat.

369 afișări
Imaginea articolului Igaş: Dacă ieşeau mai multe femei la vot, probabil că am fi câştigat în Maramureş

Igaş: Dacă ieşeau mai multe femei la vot, probabil că am fi câştigat în Maramureş (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Aveam speranţe mai mari la Baia Mare, din păcate candidata noastră nu a câştigat alegerile, probabil că femeile nu au ieşit destul de mult la vot, pentru că dacă ieşeau bănuiesc că putea să fie un alt rezultat, mai bun pentru o reprezentantă a sexului frumos", a apreciat Igaş înaintea şedinţei BPN al PDL.

Întrebat ce ar trebui să facă partidul pentru a ieşi mai multe femei la vot, Traian Igaş a arătat că "ar trebui o mai mare implicare din partea tuturor".

"Eu am o mare încredere în general în femei şi în femeile care fac politică, pentru că sunt mult mai meticuloase decât noi, bărbaţii", a precizat ministrul de Interne.

Candidatul USL Florin Tătaru a câştigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramureş, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, în noaptea de duminică spre luni de către Biroul Electoral de circumscripţie Maramureş.

După numărarea voturilor din cele 79 de secţii de votare, Florin Tătaru a întrunit 42,67% dintre opţiuni (9433 de voturi) fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu 35,48% dintre opţiuni (7845 de voturi). Candidatul PER a primit 4338 voturi (19,62%) şi cel al PRM a primit 493 de voturi (2,23%).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici