Iliescu a reunit la Clubul de la Bucureşti foşti preşedinţi şi premieri

Fostul şef de stat Ion Iliescu i-a reunit, joi seară, la "Clubul de la Bucureşti", pe fostul preşedinte Emil Constantinescu şi pe foştii premieri Nicolae Văcăroiu, Mugur Isărescu, Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru o dezbatere intitulată "După 20 de ani".

92 afișări
Imaginea articolului Iliescu a reunit la Clubul de la Bucureşti foşti preşedinţi şi premieri

Iliescu a reunit la Clubul de la Bucureşti foşti preşedinţi şi premieri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Aceasta a fost cea de-a treia sesiune a "Clubului de la Bucureşti", un ONG prezidat de Ion Iliescu.

Dezbaterea a fost deschisă de Ion Iliescu, care a vorbit despre Revoluţie şi urmările acesteia, la fel ca şi fostul şef de stat Emil Constantinescu, cei doi exprimând puncte de vedere legate de interpretarea evenimentelor din 1989.

De asemenea, au susţinut discursuri foştii premieri, ordinea în care au luat cuvântul fiind similară celei în care au ocupat această funcţie, fiecare vorbind despre realizările şi aşteptările propriului mandat.

De la reuniune a lipsit, deşi a fost invitat, fostul premier Petre Roman.

La cea de-a treia sesiune a Clubului au participat câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se şi preşedintele PSD, Mircea Geoană, omul de afaceri George Copos, prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, Ecaterina Andronescu, Hildegard Puwak, Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu, Iulian Iancu, Daniela Popa.

Reuniea "Clubului de la Bucureşti" s-a desfăşurat în paralel cu consultările de la Palatul Cotroceni, ţinute în legătură cu desemnarea unui nou premier, după respingerea Cabinetului Croitoru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici