Iliescu, despre Băsescu: Mai face şi el jocuri de picioare. Are măiestria jocului de picioare

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, joi, referindu-se la promulgarea bugetului pe 2014 de către şeful statului după ce premierul a amânat punerea în aplicare a accizei majorate la carburanţi, că Traian Băsescu face "jocuri de picioare" şi că deţine "măiestria" acestui joc.

774 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre Băsescu: Mai face şi el jocuri de picioare. Are măiestria jocului de picioare

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Iliescu a spus că Băsescu va folosi acest "joc de picioare" până la finalul mandatului de şef de stat.

Întrebat dacă decizia lui Ponta de amânarea a intrării în vigoare a accizei majoratea reprezentat un compromis, Iliescu a răspuns: "Da, pentru cauză găseşti căi de supleţe pentru a nu trece prin momente mai grele, iar preşedintele trebuia să treacă bugetul. Nu îşi putea permite să nu treacă bugetul, când el a fost trecut prin Parlament. Mai face şi el jocuri de picioare. Joacă, joacă. Are măiestria jocului de picioare. Şi le foloseşte până la final de mandat".

Iliescu a opinat că acest joc al lui Băsescu trebuie "răbdat cu stoicism".

"Trebuie să răbdăm cu stoicism şi să trecem peste acest moment. Totul ţine de înţelepciunea celor din USL ca să ştie să depăşească aceste momente şi au fost momente sau o perioadă întreagă când au trecut cu stoicism", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici