Iliescu: Este posibil ca UNPR să aibă soarta fostului ApR şi să dispară de pe scena politică

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede că UNPR va avea soarta fostei Alianţe pentru România (ApR), desprinsă în 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot în opoziţie, şi va dispărea de pe scena politică, în condiţiile în care, în opinia sa, este formată din trădători.

401 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Este posibil ca UNPR să aibă soarta fostului ApR şi să dispară de pe scena politică

Iliescu: Este posibil ca UNPR să aibă soarta fostului ApR şi să dispară de pe scena politică (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Prezent, marţi seară, la Vaslui, Ion Iliescu a afirmat că cei care au părăsit PSD pentru a crea o nouă formaţiune politică sunt nişte oportunişti, lipsiţi de verticalitate şi care nu vor avea succes în faţa electoratului.

"Este posibil ca UNPR să aibă soarta fostului ApR. Eu nu prea am mare consideraţie pentru cei care-şi schimbă cămaşa politică. Aceasta este trădare, în condiţiile în care părăseşti partidul aflat în opoziţie şi care se luptă cu o guvernare mârşavă. Ai intrat în Parlament pe spinarea acestui partid (n.r.- PSD) şi îl părăseşti ca să te raliezi cu cei aflaţi la guvernare. Cum sună treaba asta ca moralitate? Eu nu-i stimez pe cei care nu au un crez de viaţă şi care sunt capabili să plutească şi să sară dintr-o barcă în alta. Şi avem cam mulţi din ăştia. Este expresia oportunismului, a lipsei de consecvenţă şi de verticalitate. Eu nu cred că asemenea oameni se pot bucura de stimă şi încredere din partea oamenilor", a declarat Ion Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost prezent, marţi seară, la Vaslui, unde şi-a lansat ultima carte publicată de el, "Ion Iliescu - Fragmente de viaţă şi de istorie trăită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici