Iliescu: Geoană şi-a tăiat singur craca de sub picioare

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, după şedinţa BPN, că Mircea Geoană "şi-a tăiat singur craca de sub picioare" prin declaraţiile publice şi "jocurile nefireşti" faţă de PSD.

459 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Geoană şi-a tăiat singur craca de sub picioare

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Iliescu a spus că "nenorocirea" este că Mircea Geoană "singur şi-a tăiat craca de sub picioare".

"Ieşirile lui publice sunt dincolo de reacţia firească cu partidul din care face parte. Ieşirile lui la rampă, ieri conferinţa de presă, ştia că va fi Comisia (de integritate - n.r.), l-a contestat pe preşedintele Comisiei, a cerut revocarea lui, adică toate aceste jocuri sunt nefireşti", a adăugat el.

Iliescu a arătat că, în urmă cu un an, când s-a mai luat în discuţie excluderea lui Geoană din PSD şi BPN a decis suspendarea lui, el s-a opus excluderii.

"Eu atunci m-am opus excluderii şi toţi îmi reproşează acum că nu s-a luat măsura la timp. A fost o suspendare, nu a tras învăţămintele din treaba asta, ce să îi fac? Asta e viaţa. Eu nu am motive ca să am simpatii deosebite pentru Geoană, în acelaşi timp eu nu am ostilitate pentru nimeni. Eu am ceva vârstă, am acumulat o experienţă de viaţă, sunt ceva mai tolerant şi vreau să fiu mai tolerant, dar sigur că există limite, există reguli, există un statut, toate se judecă în fel şi chip", a spus el.

Întrebat dacă Geoană a trecut peste aceste limite, Iliescu a răspuns: "De mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici