Iliescu: Liderii PSD s-au cam birocratizat, cunoaştem o sărăcire a climatului de partid

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, marţi, la dezbaterea pe tema "120 de ani de social-democraţie în România", în prezenţa preşedintelui partidului, Victor Ponta, că liderii PSD s-au cam birocratizat şi că formaţiunea cunoaşte "o sărăcire a climatului de partid".

133 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Liderii PSD s-au cam birocratizat, cunoaştem o sărăcire a climatului de partid

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cunoaştem o sărăcire a climatului nostru de partid, a problemelor noastre fundamentale. Conectarea noastră la mişcările europene e cam sărăcită. S-au cam birocratizat liderii partidului nostru sau se afundă în problemele administrative zilnice. Trebuie să păstrăm partidul ca structură politică care să se ridice la nivelul de gândire, de analiză, de dezbatere, a problemelor fundamentale din societatea noastră, pentru că numai aşa un partid se se afirmă ca forţă", a spus Iliescu.

La rândul său, Ponta a admis că problemele de zi cu zi le ocupă liderilor USL 99% din timp.

"Ce ne consumă 99 % timp şi energie sunt problemele de zi cu zi, ne împiedică să discutăm de lucruri importante, idei principle care să precedeadă acţiunea guvermentală", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici