Iliescu, unui revoluţionar: Ponta nu e analfabetul Guvernului, sunt alţii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a replicat, joi, revoluţionarului Dumitru Dincă, care i-a transmis că premierul Victor Ponta trebuie să facă acorduri gramaticale, spunând: "Ponta nu este analfabetul Guvernului, sunt alţii".

259 afișări
Imaginea articolului Iliescu, unui revoluţionar: Ponta nu e analfabetul Guvernului, sunt alţii

Ion Iliescu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

"Un revoluţionar a sesizat că face dezacorduri. Nu se spune «doisprezece persoane», se spune «douăsprezece persoane». Trebuie să facă acordul, domnule preşedinte", i-a spus Dincă lui Iliescu, pe holul Parlamentului.

"Nu, Ponta nu este analfabetul Guvernului. Sunt alţii", i-a replicat Iliescu.

"Sunt mulţi analfabeţi, dar (Ponta, n.r.) este agramat", a continuat Dincă, în acelaşi registru.

"Nu e adevărat. Poate fi o scăpare. O scăpare poate să fie la oricine", a spus Iliescu, luându-i apărarea lui Ponta.

Dincă a adus în discuţie, ulterior, şi situaşia ministrului Culturii, Gigel Ştirbu, despre care a spus că nu merita să preia acest portofoliu. "Ministrul Culturii e altceva", a fost de acord Iliescu.

"E un om care nu merita să ajungă la Cultură. Nici domnul Ponta nu merita să fie prim-ministru", a continuat Dincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici