Întâlnire a liderilor PNL şi PDL la sediul liberalilor din Kiseleff

Liderii PNL şi PDL s-au reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul PNL din Kiseleff, fiind a doua întâlnire între reprezentanţii celor două partide, la precedenta anunţându-se intenţia de colaborare pentru prezidenţiale şi de realizare a unei fuziuni.

697 afișări
Imaginea articolului Întâlnire a liderilor PNL şi PDL la sediul liberalilor din Kiseleff

Întâlnire a liderilor PNL şi PDL la sediul liberalilor din Kiseleff (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La discuţii au venit Klaus Iohannis, Romeo Stavarache, Marian Petrache, Mircea Roşca din partea PNL, de asemenea la sediul PNL au mai ajuns preşedintele PDL Vasile Blaga, însoţit de Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă, Mircea Sava, George Scripcaru şi Gheorghe Flutur.

După discuţiile dintre cele două delegaţii urmează să aibă loc şedinţe separate ale conducerilor PDL şi PNL în care să se analizeze stadiul negocierilor asupra proiectului de unificare a dreptei şi a desemnării unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale.

Tot la sediul PNL din Kiseleff aveau loc discuţiile liderilor USL, în perioada în care liberalii făceau parte din Uniune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici