Ioan Oltean: Cel mai scurt şi recent banc: "Geoană preşedinte!"

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări privind relaţia dintre PSD şi PDL dacă nu ar fi fost un an electoral, că "cel mai scurt şi recent banc este «Geoană preşedinte!»".

148 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean: Cel mai scurt şi recent banc: "Geoană preşedinte!"

Ioan Oltean: Cel mai scurt şi recent banc: "Geoană preşedinte!" (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ioan Oltean a fost întrebat de un jurnalist dacă PSD şi PDL s-ar fi înţeles mai bine dacă nu ar fi fost un an electoral.

"Probabil că, dacă nu ar fi fost an electoral, lucrurile ar fi curs cu mai multă normalitate. Dar eu cred că, şi în aceste situaţii, anumite tensiuni pot fi evitate. Eu l-am înţeles pe Geoană că vrea cu orice preţ să fie preşedintele acestei Românii. Ştiţi care e cel mai scurt şi recent banc? «Geoană preşedinte!»", a declarat Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL a declarat că prelungirea cu un an a mandatului de preşedinte, de la patru la cinci ani, este o măsură bună care a făcut ca şi România să intre în normalitate şi a precizat că o campanie electorală ar trebui să ţină 30 de zile, iar în restul anului "oamenii politici să îşi facă bine treaba dacă vor să fie aleşi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici