Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei de la conducerea PDL

Ioan Oltean a declarat, vineri, la sosirea la şedinţa Colegiului Director al PDL, că Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona din partid. .

572 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean: Cezar Preda a revenit asupra demisiei de la conducerea PDL

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"(Cezar Preda - n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru că demisiile nu se iau în fierbinţeala unui subiect", a spus Oltean.

Liderul PDL Cezar Preda a anunţat, luni, că demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte al PDL şi de preşedinte al organizaţiei judeţene Buzău a partidului, în urma rezultatelor alegerilor de duminică. 

"Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au arătat clar opţiunea majoritară a românilor pentru candidaţii USL. Ţin să îi felicit pe contracandidaţii mei. Au reuşit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reuşit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine faţă de modul în care au evoluat în campania electorală", afirma Preda, într-un mesaj citat într-un comunicat al PDL remis, luni, agenţiei MEDIAFAX. 

Preda spunea că se numără printre politicienii care consideră că, la finalul unei bătălii electorale, nu ai voie să te ascunzi după faptul că românii au votat mai mult sigle decât oameni.

În judeţul Buzău, ARD s-a clasat pe locul al treilea în urma alegerilor parlamentare de duminică, după USL şi PPD, obţinând un scord e doar 12,4%.

Cezar Preda a candidat în Colegiul 7 Buzău pentru Camera Deputaţilor, clasându-se pe locul doi, după candidatul USL, Marcel Ciolacu. Preda a obţinut 18,74% din voturi, iar contracandidatul său 65,19%. În urma redistribuirii, Cezar Preda a obţinut un nou mandat de deputat. 

   

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici