Ioan Oltean le-a dat de ziua sa agende jurnaliştilor cu mesajul: "Ce v-aţi face voi fără mine, dar eu fără voi?"

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, le-a oferit, luni, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată cu ocazia zilei Sfântului Ion, onomastica sa, agende personalizate pe care a scris, printre altele, următorul mesaj: "Ce v-aţi face voi fără mine, dar eu fără voi?".

390 afișări
Imaginea articolului Ioan Oltean le-a dat de ziua sa agende jurnaliştilor cu mesajul: "Ce v-aţi face voi fără mine, dar eu fără voi?"

Ioan Oltean (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax Foto)

"La mulţi ani, cu drag! Să aveţi un an bun, cu bucurii, cu împliniri, cu sănătate, un an în care să fiţi în continuare pârghia între noi şi electorat, să informaţi oamenii cu ştiri corecte, cu adevărul pe care oamenii să-l primească de la voi aşa cum l-au primit şi până acum", le-a spus Ioan Oltean jurnaliştilor prezenţi la conferinţă, cărora le-a oferit câte o agendă personalizată şi câte un pix.

Pe coperta agendei scrie "Ştirea zilei", urmată de cele şase întrebări obligatorii la care trebuie să răspundă ea: "cine, ce, unde, când, cum şi de ce?". Pe verso, erau şi răspunsurile: "Conferinţă de presă, vineri, ora 11.00, ştirea zilei cu Ioan Oltean. Aveţi suficiente file în agendă, dacă nu, ne anunţaţi din timp. La mulţi ani!" şi un scurt mesaj: "Ce v-aţi face voi fără mine, dar eu fără voi?", semnat Ioan Oltean.

La finalul conferinţei de presă, Ioan Oltean s-a ridicat şi a desfăcut o sticlă cu şampanie pe care a turnat-o apoi în cupe şi a ciocnit cu cei prezenţi.

"Daţi-mi voie să le urez tuturor celor care poartă acest frumos nume de Ioan să le dea Dumnezeu sănătate, un an bun, cu împliniri şi bucurii. Evident că şi celor care sunt pe lângă Ioni", a spus Ioan Oltean.

El a adăugat: "Sfântul Ioan e patronul meu şi am nevoie de ajutorul lui în acest an", în timp ce deschidea prima şampanie "una albă, curată ca zăpada".

Apoi, Oltean şi-a pus mâna stângă la spate, "că aşa serveşte ospătarul", şi a început să toarne în pahare.

"Sunt ospătarul vostru", a glumit el.

În aceeaşi conferinţă de presă, întrebat unde şi-a petrecut Revelionul, Oltean a spus că a stat acasă.

"Nu am fost plecat nicăieri de Revelion. M-am odihnit ca niciodată. Am stat acasă. De Anul Nou, am fost la Feldru (comună de pe Valea Someşului, din Colegiul 3 în care el a fost ales deputat - n.r.) şi am băut şampanie cu oamenii din localitatea respectivă", a spus Oltean.

În fiecare an, de ziua Sfântului Ion, Ioan Oltean organizează la sediul PDL Bistriţa o conferinţă de presă festivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici