Ioan Rus a votat la Cluj-Napoca pentru o schimbare masivă a administraţiei

Ministrul de Interne Ioan Rus a votat, duminică, după ora 8.30, la secţia de votare numărul 139 din Cluj-Napoca, pentru "o schimbare masivă a administraţiei".

100 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus a votat la Cluj-Napoca pentru o schimbare masivă a administraţiei

Ioan Rus a votat la Cluj-Napoca pentru o schimbare masivă a administraţiei (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Ioan Rus a fost însoţit la secţia de votare de preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, şi de consilierul local Ioan Vuşcan.

"Votul de azi ar fi bine să însemne, pentru prima oară după 22 de ani, că vor ajunge la putere şi alţii la Cluj decât cei care au fost până acum în diverse variante. Am votat pentru o schimbare masivă a administraţiei, pentru posibilitatea unei schimbări masive a opţiunii noastre ca şi management comunitar", a declarat ministrul de Interne.

El a spus că pleacă de la Cluj în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna pentru "a veghea" modul de organizare "a unor alegeri corecte".

Referitor la alegeri, Ioan Rus a spus că s-au înregistrat deja mai multe incidente, însă nu atât de grave încât să se poată afirma că scrutinul "nu este în regulă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici