Iohannis a semnat decretele de înfiinţare a consulatelor României la Bari, Stuttgart, Manchester

Noi consulate generale ale României vor funcţiona la Bari, Stuttgart şi Manchester, preşedintele Klaus Iohannis semnând, marţi, decretele privind înfiinţarea acestora.

242 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretele de înfiinţare a consulatelor României la Bari, Stuttgart, Manchester

Iohannis a semnat decretele de înfiinţare a consulatelor României la Bari, Stuttgart, Manchester (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat, marţi, decretele privind înfiinţarea Consulatului General al României la Bari, în Italia, a Consulatului General al României la Stuttgart, în Germania şi a Consulatului General al României la Manchester, în Marea Britanie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici