Iohannis: De marţi intrăm în precampanie. Începem cu o mare acţiune de strângere de semnături

Candidatul ACL pentru funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, a declarat, luni seară, că începând de marţi dimineaţă va intra în precampanie pentru alegerile prezidenţiale, urmând a se demara o" mare" acţiune de strângere de semnături pentru candidatura sa.

536 afișări
Imaginea articolului Iohannis: De marţi intrăm în precampanie. Începem cu o mare acţiune de strângere de semnături

Klaus Iohannis (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"De mâine dimineaţă intrăm în precampanie. Începând de mâine merg în fiecare organizaţie judeţeană, unde voi avea întâlniri cu oameni din ambele partide. Vom începe precampania cu o mare acţiune de strâns semnături pentru candidat, ocazie cu care vom intra într-un prim contact direct cu oamenii", a spus Iohannis la Realitatea Tv.

El a arătat că va avea o campanie electorală foarte intensă, foarte bine construită şi în teren, şi online.

Surse din ACL au precizat, luni, că se intenţionează strângerea a două milioane de semnături pentru susşinerea candidaturii lui Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici