Iohannis, despre alegeri: Am impresia că stăm bine şi sunt optimist în ceea ce priveşte scorul

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, spune că, după ce a luat pulsul întregii ţări în campania electorală, crede că liberalii stau bine şi se declară optimist în ceea ce priveşte rezultatele scrutinului de duminică, atrăgând atenţia, însă, că absenteismul "este o problemă".

105 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre alegeri: Am impresia că stăm bine şi sunt optimist în ceea ce priveşte scorul

Iohannis, despre alegeri: Am impresia că stăm bine şi sunt optimist în ceea ce priveşte scorul (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Eu am impresia că stăm bine şi, de aceea, sunt optimist în ceea ce priveşte scorul”, a declarat, joi, liderul PNL, întrebat despre şansele PNL la alegerile de duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat ce părere are despre prezenţa la urne, Iohannis a răspuns că este importantă o participare largă la scrutin.

"Nu vreau să spun decât ce am mai spus: eu îi rog pe sibieni şi pe ceilalţi să meargă la vot. Absenţa de la vot este o problemă şi este un lucru care va fi exploatat de cei care nu doresc să satisfacă dorinţa alegătorului. Un absenteism duce la întrebarea dacă votul acordat este chiar cel popular sau mai degrabă se datorează activiştilor de partid”, a răspuns Iohannis.

Acesta a adăugat că viitorii membri ai Parlamentului European din partea României nu vor avea o problemă de legitimitate în cazul unei prezenţe slabe la vot, dar "este mai bine pentru toţi” ca rezultatul să fie "cel dorit de oameni”.

"Întotdeauna este mai bine pentru noi toţi, nu numai pentru politicieni, şi pentru oameni să avem o prezenţă bună la vot pentru că atunci ştim că acesta este rezultatul dorit de oameni, nu de activiştii de partid”, a adăugat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici