Iohannis, despre imaginile cu Mihalache dormind: O încercare jalnică de a discredita echipa mea

Preşedintele Klaus Iohannis spune, referitor la apariţia în presă a unor imagini cu şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, dormind în timpul unei întruniri, că reprezintă ”o încercare jalnică” de a discredita echipa sa, adăugând că la nicio întâlnire nu a constatat ”o astfel de poziţie”.

4939 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre imaginile cu Mihalache dormind: O încercare jalnică de a discredita echipa mea

Iohannis, despre imaginile cu Mihalache dormind: O încercare jalnică de a discredita echipa mea

Întrebat despre fotografiile apărute în presă cu şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, dormind în timpul unei întâlniri cu o delegaţie din Serbia, unde îl însoţea pe şeful statului într-o vizită oficială, Iohannis a răspuns că ”la nicio întâlnire nu a constatat o astfel de poziţie”.

”Pur întâmplător, eu sunt parte centrală la toate aceste întâlniri şi pot să vă spun, ca informaţie de primă mână, că la nicio întâlnire nu am constatat o astfel de poziţie. Dacă între întâlniri omul este în pauză, atunci cred că e cel puţin inadecvat să fie fotografiat şi să se creeze impresia că cineva din staful meu doarme în timpul unei întruniri. E o încercare jalnică de a discredita echipa mea”, a afirmat Klaus Iohannis.

Dan Mihalache a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în Serbia, la jumătatea lunii iulie. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache apare dormind în timpul întâlnirii cu delegaţia sârbă, potrivit Click.

În fotografii se poate vedea cum Dan Mihalache doarme pe scaun, cu capul pe spate, iar în jurul său, la o masă, se află mai mulţi oficiali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici