Iohannis despre locul lui Antonescu în PNL după Congres: Vom discuta asta în doi, în trei, în patru

Prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, spune că, în eventualitatea câştigării funcţiei de preşedinte al formaţiunii, despre locul lui Crin Antonescu în partid se va discuta "în doi, în trei, în patru" şi va exista un "răspuns bun".

556 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre locul lui Antonescu în PNL după Congres: Vom discuta asta în doi, în trei, în patru

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, care va fi locul lui Crin Antonescu în PNL în cazul în care va obţine funcţia de preşedinte al liberalilor şi a răspuns că vor avea loc discuţii pe această temă.

"Asta va fi o temă pe care o vom discuta în doi, în trei, în patru. Vom avea un răspuns bun", a spus Iohannis.

Întrebat la ce se aşteaptă în ceea ce îl priveşte pe liderul demisionar al liberalilor, Iohannis a răspuns: "Asta o să vă spun după ce avem discuţia în doi, în trei, în patru".

De asemenea, Iohannis a fost întrebat cum califică gestul lui Ludovic Orban care şi-a anunţat decizia de a nu mai candida la şefia partidului şi de a-l susţine şi a răspuns: "Gestul domnului Orban mi s-a părut foarte bun pentru partid şi foarte fair-play pentru mine".

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar şi că a cerut şi primit derogare de vechime pentru a putea candida.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, afirma, tot miercuri, că nu mai candidează la preşedinţia partidului şi că susţine candidatura lui Iohannis la şefia partidului.

Ulterior, liberalul Ludovic Orban a declarat că îşi retrage candidatura la şefia PNL, menţionând că pune interesele partidului mai presus de interesele sale şi precizând că cea mai bună soluţie pentru PNL este Klaus Iohannis.

Congresul extraordinar al PNL va avea loc în 28-29 iunie, la Bucureşti, urmând ca la forul suprem de conducere al PNL să participe 1.550 de delegaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici