Iohannis despre reînvestirea Codruţei Kovesi: Am fost informat, rezultatele DNA vorbesc de la sine

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat joi că este de acord cu reînvestirea Codruţei Kovesi la şefia DNA, având în vedere că ''rezultatele instituţiei vorbesc de la sine''.

1352 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre reînvestirea Codruţei Kovesi: Am fost informat, rezultatele DNA vorbesc de la sine

Iohannis despre reînvestirea Codruţei Kovesi: Am fost informat, rezultatele DNA vorbesc de la sine (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă este la curent cu demersul început de ministrul Justiţiei, Raluca Prună, de reînvestire Codruţei Kovesi la conducerea instituţei, preşedintele a spus că a fost informat şi că "rezultatele de la DNA vorbesc de la sine".

"Este evident că am fost informat despre acest demers şi m-am exprimat deja în public cel puţin de două ori. Cred că rezultatele de la DNA vorbesc de la sine", a spus preşedintele.

Propunerea ministrului Justiţiei, Raluca Prună, de reînvestire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a Laurei Codruţa Kovesi a fost trimisă la data de 29 februarie la CSM şi înregistrată la instituţia care urmează să dea un aviz consultativ în acest caz, au declarat, pentru MEDIAFAX, sursele oficiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici