Iohannis, despre Vila Lac 3: Am cerut reparaţii şi să fie zugrăvită, nu au fost cereri extravagante

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, despre lucrările care se efectuează la Vila Lac 3, reşedinţa sa oficială, spunând că a cerut să fie reparată şi zugrăvită, SPP a cerut anumite reparaţii la rândul său, iar specialiştii au cerut consolidarea clădirii, însă nu a avut "cereri extravagante".

496 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre Vila Lac 3: Am cerut reparaţii şi să fie zugrăvită, nu au fost cereri extravagante

Iohannis, despre Vila Lac 3: Am cerut reparaţii şi să fie zugrăvită, nu au fost cereri extravagante

"Nu am avut şi nu am cerinţe extravangante, dar, da, am cerut să fie zugravită casa, am cerut să fie reparată şi zugrăvită faţada. Da, SPP a cerut să se zugrăvească şi să se consolideze o parte care joacă un fel de rol de adăpost. Da, este adevărat că specialiştii au cerut o consolidare a clădirii. M-au informat la sfârşit că asta se face", a spus preşedintele, răspunzând unei întrebări.

"Cereri extravangate nu obişnuiesc să am", a adăugat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici