Iohannis: E nevoie de o dezbatere cu Ponta, ar fi excepţional dacă acceptă invitaţia la Timişoara

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie ca în zilele următoare să aibă loc o dezbatere cu contracandidatul său la prezidenţiale, premierul Victor Ponta, menţionând că i s-ar părea "un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara".

1890 afișări
Imaginea articolului Iohannis: E nevoie de o dezbatere cu Ponta, ar fi excepţional dacă acceptă invitaţia la Timişoara

Iohannis: E nevoie de o dezbatere cu Ponta, ar fi excepţional dacă acceptă invitaţia la Timişoara (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Un lucru care trebuie făcut în zilele imediat următoare. Este nevoie de o dezbatere, o dezbatere publică între mine şi domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii de Vest din Timişoara şi mi s-ar părea un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara, după 25 de ani de la Revoluţia română, locul mi s-ar părea foarte potrivit pentru această dezbatere", a declarat Iohannis.

Întrebat de ce nu acceptă variantele propuse de premierul Victor Ponta pentru a lua parte la patru dezbateri la patru televiziuni de ştiri diferinte, Iohannis a răspuns: "Este absolută nevoie, după părerea mea, ca această dezbatere să aibă loc undeva unde toată media are acces în mod egal, unde absolut toate condiţiile sunt de aşa natură că nu poate să fie bănuit un candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim".

Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici