Iohannis: Voi avea o întâlnire cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că în marja deplasării sale în SUA, va avea şi o întâlnire cu vicepreşedintele american, Joe Biden, la Casa Albă.

614 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Voi avea o întâlnire cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă

Joe Biden (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Voi avea deosebita plăcere ca, în marja deplasării în Statele Unite ale Americii, să am o întâlnire cu vicepreşedintele Statelor Unite, domnul Biden, la Casa Albă. Această primă întâlnire oficială va fi fundamentată pe obiectivul ferm al întâririi parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii", a declarat Iohannis într-o conferinţă de presă.

Iohannis a mai spus că va participa la mai multe summit-uri, printre care şi o reuniune dedicată contracarării Daesh/Stat Islamic, la invitaţia preşedintelui american Barack Obama.

Preşedintele Klaus Iohannis va merge în Statele Unite ale Americii după ce va participa, miercuri, la reuniunea extraordinară a Consiliului European pe tema măsurilor privind criza imigranţilor

Sesiunea Adunării Generale a ONU se va desfăşura în perioada 15 septembrie - 6 octombrie, la New York, subiectul principal al discuţiilor fiind agenda Naţiunilor Unite post 2015, care va stabili strategia organizaţiei mondiale pe următorul deceniu şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici