Ion Iliescu: Decizia lui Emil Boc nu are o motivaţie serioasă

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a spus că i se pare că decizia lui Emil Boc de a-l remania pe ministrul de interne Dan Nica nu are o motivaţie serioasă, adăugând că faptele îi confirmă scepticismul legat de decizia de a accepta această alianţă.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu: Decizia lui Emil Boc nu are o motivaţie serioasă

Ion Iliescu: Decizia lui Emil Boc nu are o motivaţie serioasă (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că faptele îmi confirmă scepticismul în legătură cu decizia de a accepta această alianţă", a spus Iliescu la venirea la Comitetul Executiv al PSD, adăugând că deocamdată acesta este singurul comentariu pe care îl are de făcut.

"Altminteri, e serioasă motivaţia domnului Boc? Judecaţi singuri!", a spus Iliescu. Întrebat dacă este sau nu o motivaţie serioasă, el a precizat "Bineînţeles că nu".

Întrebat dacă, în noile condiţii, PSD ar trebui să iasă de la guvernare, Iliescu a răspuns: "Poate".

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa conducerii PSD a început.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, referindu-se la disputa PSD-PDL, că "ar fi bine ca ambele partide să-şi bage picioarele în apă rece", precizând că, dacă cele două formaţiuni vor dori o întâlnire cu el, atunci îşi va găsi timp pentru aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici