Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, va coordona relaţia României cu o importantă organizaţie economică internaţională

Şeful Cancelariei premierului Ionel Dancă a fost numit, printr-o decizie a lui Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial, în poziţia de coordonator naţional al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

542 afișări
Imaginea articolului Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, va coordona relaţia României cu o importantă organizaţie economică internaţională

Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, a mai primit o funcţie

Tot printr-o decizie a premierului Ludovic Orban încetează exercitarea funcţie cu caracter temporar ca secretar general al Ministerului Transporturilor a lui Petre Neacşa, potrivit Monitorului Oficial. De la data intrării în vigoare a hotărârii, în termen de trei zile, Petre Neacşa predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor, conform sursei citate.

Şi Laurenţiu-Florian Coca a fost eliberat din funcţia de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989, printr-o decizie a şefului Executivului.

De asemenea, Radu Cosma, şef serviciu, exercită conducerea activităţii curente a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni până la numirea secretarului de stat, potrivit sursei menţionate.

Taguri:
dancă,
ocde,
coordonator

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici