Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, anunţă că va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

  • Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, a anunţat, sâmbătă, că va candida la alegerile parlamentare, pentru un mandat de deputat, din judeţul Vrancea.
876 afișări
Imaginea articolului Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, anunţă că va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

„Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roşu Oprişan de la conducerea judeţului, Ion Ştefan şi Cătălin Toma”, a anunţat Ionel Dancă, şeful Cancelariei primului ministru.

Acesta spune că va candida pentru a termina ceea ce a început la europarlamentare.

„Mă întorc acasă în Moldova pentru a deschide Vrancea şi Moldova pentru investiţii şi dezvoltare. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europaralamentare, prezidenţiale şi locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ţinut Vrancea şi Moldova 30 de ani fără speranţe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuşi in viaţă pentru fiecare. Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizaţia #PNLVrancea, alături de Ion Ştefan şi Cătălin Toma şi de toţi membrii si prietenii PNL din Vrancea”, a mai spus Dancă.

Lista PNL Vrancea va fi deschisă, la Camera Deputaţilor, de ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, iar la Senat, de Raluca Gabriela Ioan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici