Iordache: Nu ne este ruşine cu Dăncilă. 5 ani i-au trebuit lui Iohannis să aibă o conferinţă de o oră

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, la RFI, partidului nu îi este ruşine cu Viorica Dăncilă la prezidenţiale. El l-a ironziat pe Klaus Iohannis, spunând că i-au trebuit cinci ani pentru a face o conferinţă de o oră şi că "nu-l vom mai vedea pe preşedinte foarte curând".

1314 afișări
Imaginea articolului Iordache: Nu ne este ruşine cu Dăncilă. 5 ani i-au trebuit lui Iohannis să aibă o conferinţă de o oră

Iordache:Nu ne este ruşine cu Dăncilă. 5 ani i-au trebuit lui Iohannis să aibă o conferinţă de o oră

"Prestaţia lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferinţă de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferinţă de o oră, mare realizare! Este prima conferinţă. Doi: şi-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeţi foarte curând, doreşte decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a declarat Florin Iordache, vineri, la Rfi.

Florin Iordache a mai spus că membrilor PSD nu le este ruşine cu Viorica Dăncilă, exprimându-şi încrederea că va face "o figură frumoasă" în turul doi.

”Nu ne este ruşine cu Viorica Dăncilă, este preşedinta PSD şi o să vedeţi în turul doi ce figură frumoasă va face. Câştigăm alegerile, bineînţeles. Gândesc normal şi pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut şi unul şi altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reuşit să aibă o conferinţă de o oră, după atâtea vacanţe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne aşteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a mai spus Iordache.

Preşedintele în exerciţiu Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, la sediul PNL, o conferinţă de presă care a durat aproximativ o oră şi jumătate. În cadrul conferinţei de presă, preşedintele a anunţat că, marţi, va avea loc o dezbatere la care vor participa politologi şi jurnalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici