Judeţul Giurgiu este condus în premieră de două femei

Judeţul Giurgiu este condus în premieră de două femei, Carmen Nina Crişu şi Silvia Crăiţă, care îndeplinesc funcţiile de prefect şi subprefect.

545 afișări

Noul prefect al judeţului Giurgiu, Carmen Nina Crişu, este de profesie jurist, a fost membru PSD şi a îndeplinit funcţia de director al Direcţiei Juridice a Consiliului Judeţean Giurgiu, fiind susţinută pentru acest post de preşedintele interimar al social-democraţilor giurgiuveni, Niculae Bădălău.

"Mulţumesc tuturor celor care m-au nominalizat pentru această funcţie şi voi face acelaşi lucru pe care l-am făcut şi până acum: voi veghea la aplicarea legilor şi voi aplica legile cu bună-credinţă", a declarat Carmen Nina Crişu.

Silvia Crăiţă, noul subprefect, a fost membru al PNL şi revine după trei ani în această funcţie, perioadă în care a fost inspector guvernamental la Prefectura Giurgiu, ea fiind desemnată de Organizaţia judeţeană a liberalilor condusa de primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

Cele două i-au înlocuit în funcţii pe prefectul Lucian Dumitru şi pe subprefectul Camelia Toma. Dumitru şi Toma au îndeplinit aceste funcţii timp de trei săptămâni, cea mai scurtă perioadă din istoria instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici