Kelemen, despre remaniere: Nu cred că miniştrii UDMR pot fi în vizor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş, că nu crede că vreunul dintre miniştrii UDMR poate fi "în vizor" în cazul unei eventuale remanieri.

307 afișări
Imaginea articolului Kelemen, despre remaniere: Nu cred că miniştrii UDMR pot fi în vizor

Kelemen, despre remaniere: Nu cred că miniştrii UDMR pot fi în vizor (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Kelemen Hunor a spus că remanierea este un atribut al premierului, iar când primul-ministru va lua o hotărâre o va anunţa, precizând că nu a discutat personal despre acest subiect şi ca atare nu doreşte să facă speculaţii.

El a precizat că nu crede că vreunul dintre miniştrii UDMR poate fi "în vizor" în cazul unei eventuale remanieri.

"Remanierea trebuie anunţată, făcută într-o singură zi. Sunt convins premierul are elementele necesare pentru a lua o decizie. Nu cred că vreunul din miniştrii UDMR poate fi în acest moment în vizor", a spus Kelemen Hunor.

Kelemen a mai spus că Ministerele Sănătăţii şi Culturii, conduse de reprezentanţi ai UDMR, nu au la dispoziţie fonduri europene, singurul minister din portofoliul UDMR care are legătură cu absorbţia fondurilor Comunităţii Europene fiind cel al Mediului.

"La Ministerul Mediului lucrurile merg bine la nivel central, în ce priveşte autorităţile locale şi implementarea proiectelor sunt probleme, dar peste tot sunt, la toate ministerele. Lucrurile trebuie duse mai departe, la nivelul autorităţilor publice locale", a spus preşedintele UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici