Kelemen: Geoană şi Antonescu m-au acceptat la dezbaterea de vineri

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, spune că aşteaptă un răspuns din partea staff-ului lui Traian Băsescu privind participarea sa la dezbaterea de vineri seară, în condiţiile în care a vorbit cu Antonescu şi Geoană care au acceptat prezenţa sa la întâlnire.

15 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Geoană şi Antonescu m-au acceptat la dezbaterea de vineri

Kelemen: Geoană şi Antonescu m-au acceptat la dezbaterea de vineri (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Kelemen a declarat, vineri, că el vrea să participe la dezbaterea organizată de IPP cu candidaţii la Preşedinţie.

"Am fost contactat de domnii Mircea Geoană şi Crin Antonescu, care au acceptat să fiu prezent la dezbaterea de vineri seară. Aştept acum şi un răspuns din partea staff-ului domnului Traian Băsescu pentru că vreau să particip la dezbatere. Dacă au acceptat candidaţii PSD şi PNL o dezbatere în patru, aştept ca şi Traian Băsescu să îşi dea acordul. Nu are de ce să nu mă accepte", a spus Kelemen.

Candidatul UDMR a precizat că aşteaptă un răspuns din partea lui Traian Băsescu până în jurul orei 15.00 sau 16.00, pentru a avea timp să ajungă în Bucureşti.

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, critica, joi, intenţia principalilor săi contracandidaţi de a organiza, vineri, o dezbatere în trei, considerând acest lucru "incalificabil" şi "de neacceptat" şi a spus că se simte "exclus de colegii care vor veni apoi să ceară voturile maghiarilor".

Staff-urile celor trei candidaţi care vor participa la dezbaterea de vineri au stabilit ca fiecare candidat să susţină la început o declaraţie de cinci minute, să aibă loc confruntări de unul la unul, în runde de câte şase minute, iar pentru declaraţiile finale ordinea să fie trasă la sorţi.

Dezbaterea va începe la ora 19.00 şi va dura două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici