Kelemen Hunor, despre măsurile de sprijin: „Sunt echilibrate”

Măsurile din cadrul pachetului Sprijin pentru România sunt echilibrate, consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, care spune că statul are obligaţia de a ajuta toţi cetăţenii.

206 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, despre măsurile de sprijin: „Sunt echilibrate”

Kelemen Hunor a amintit luni seara despre pandemie, criza energetică şi războiul din Ucraina.

„Suntem conştienţi şi vedem cu toţii că niciun domeniu nu rămâne neafectat. În astfel de situaţii averm nevoie de un stat putetrnic care să intervină acolo unde este nevoie. Şi este nevoie pentru că trăim într-o criză economică, o criză economică care se va adânci în lunile care urmează. Vedem cum creşte inflaţia în zona euro, în ţările baltice, în Germania, în Franţa, în Italia şi acest lucru va afecta toate economiile europene”, a spus liderul UDMR.

Acesta susţine că, în astfel de situaţii, statul are obligaţia de a ajuta toţi cetăţenii.

„Aceste măsuri au fost bine chibzuite, sunt echilibtare, sunt pe termen mediu şi sunt pe termen lung şi sunt imediate. Putem susţine economia, putem susţine bugetul, ca să avem posibilitatea de a ajuta acele categorii socicale care au nevoie de ajutorul statului”, a adăugat Kelemen Hunor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici