Kelemen: Nominalizarea lui Ponta era de aşteptat. Noul Guvern să treacă la reîntregirea salariilor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că desemnarea lui Victor Ponta ca premier era de aşteptat, precizând că viitorul Guvern trebuie să treacă foarte repede la acţiune, pentru că are toate premisele bugetare pentru a face ce aşteaptă românii, adică reîntregirea salariilor.

735 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Nominalizarea lui Ponta era de aşteptat. Noul Guvern să treacă la reîntregirea salariilor

Kelemen: Nominalizarea lui Ponta era de aşteptat. Noul Guvern să treacă la reîntregirea salariilor (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Era de aşteptat să fie desemnat domnul Ponta după ce astăzi, în Parlament, a existat o altă majoritatea decât cea guvernamentală, a picat Guvernul Ungureanu şi există o majoritate formată în jurul USL. Nu este nicio surpriză. Aşteptăm programul de guvernare şi lista de miniştri şi vom vedea cum ne vom comporta în Parlament la vot", a menţionat liderul Uniunii.

El a adăugat că este important, pentru stabilitatea economică şi politică, ca Guvernul să fie instalat cât mai repede.

"Trebuie ca foarte repede să treacă la acţiune acest guvern pentru că are toate premisele bugetare pentru a face ce aşteaptă oamenii: reîntregirea salariilor şi menţinerea echilibrului bugetar în limitele stabilite în bugetul de stat votat în Parlament", a mai spus Kelemen Hunor.

Victor Ponta a fost desemnat premier, vineri, de către preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici