Klaus Iohannis, nemulţumit de coaliţia de guvernare: "Sunt multe lucruri care nu funcţionează"

Klaus Iohannis se declară nemulţumit de cum funcţionează coaliţia, pentru că nu a găsit formula potrivită să se desfiinţeze Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), iar Legile Justiţiei nu au fost trecute în Parlament.

2203 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, nemulţumit de coaliţia de guvernare: "Sunt multe lucruri care nu funcţionează"

Klaus Iohannis este nemulţumit de coaliţia de guvernare: "Sunt multe lucruri care nu funcţionează"

Klaus Iohannis a spus, într-o conferinţă de presă, că nu este surprins de lupta dintre formaţiunile politice care formează coaliţia de guvernare.

Haideţi să ne amintim cum a apărut această coaliţie şi cum s-au poziţionat unii faţă de alţii, cei care sunt acum împreună. Noi am avut, nu de mult, la sfârşitul anului trecut, campania electorală şi aproape s-au duelat în public. Deci vă daţi seama că o astfel de coaliţie are nevoie de timp până când se rodează, până când mecanismele funcţionează foarte bine”, a spus Iohannis.

Şeful statului este de părere că, având în vedere „de unde am pornit”, „funcţionează, dar nu funcţionează perfect” lucrurile în coaliţie.

Acesta a afirmat că sunt chestiuni care nu funcţionează şi care îl nemulţumesc.

„Mai sunt multe lucruri care nu funcţionează. Bunăoară, SIIJ nu a fost desfiinţat, chit că toată lumea s-a lăudat că aşa va face, dar ministrul Justiţiei nu a găsit încă calea potrivită. Legile justiţiei - nici nu există un proiect acceptat în coaliţie şi sunt şi eu nemulţumit de aceste lucruri şi sunt şi alte şi alte forme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discutăm deci mai este mult de lucru”, a mai spus Iohannis.

Acesta este convins că, în ciuda tuturor neînţelegerilor, „această formulă poate să funcţioneze”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici