Klaus Johannis, propunerea lui Antonescu pentru funcţia de premier

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, este propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru funcţia de premier independent, care să conducă un guvern de tehnocraţi, până la alegeri, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse apropiate liderului liberalilor.

58 afișări
Imaginea articolului Klaus Johannis, propunerea lui Antonescu pentru funcţia de premier

Klaus Johannis, propunerea lui Antonescu pentru funcţia de premier (Imagine: Mediafax Foto)

"Propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de premier, care să conducă un guvern de tehnocraţi, până la alegeri, este Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului", au declarat sursele citate.

Conform aceloraşi surse, Antonescu şi Johannis au purtat recent discuţii pe acest subiect, primarul Sibiului acceptând propunerea liderului PNL pentru preluarea conducerii unui nou Executiv format din tehnicieni, care să înlocuiască Guvernul Boc II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici