Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani

Europarlamentarul Laszlo Tokes a spus, sâmbătă, la dezbaterile Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad, că "UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică", furând "sume importante de bani", şi a adăugat că nu se poate colabora "cu aceşti oameni".

571 afișări
Imaginea articolului Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani

Laszlo Tokes: UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani

Laszlo Tokes a declarat, la Universitatea de Vară "Balvanyos", că este nevoie de oameni care să nu şi-au erodat credibilitatea, spunând că UDMR "reprezintă o mafie politică".

"UDMR, din păcate, reprezintă o mafie politică, a furat sume importante de bani. Cu aceşti oameni nu putem colabora, trebuie să căutăm oameni care nu şi-au erodat credibilitatea", a precizat Tokes.

De asemenea, el l-a acuzat pe preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM), Szasz Jeno, că face campanie pentru UDMR.

"Noi am creat PPMT (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania - n. r.), pentru că partidul lui Jeno (PCM - n.r.) s-a abătut de la ideal, iar acum Jeno face campanie pentru UDMR", a spus Tokes Laszlo.

La Universitatea de Vară "Balvanyos", care a ajuns la cea de-a 24-a ediţie, participă peste 350 de invitaţi şi personalităţi din România, Ungaria, Marea Britanie, Italia, Spania, Elveţia, Finlanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Voivodina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici