Lăzăroiu: Ce cred eu este că o schimbare de candidat la PMP o avantajează pe Monica Macovei

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu consideră că "o schimbare de candidat la PMP o avantajează pe Monica Macovei".

516 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Ce cred eu este că o schimbare de candidat la PMP o avantajează pe Monica Macovei

Sebastian Lazaroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Ce cred eu este că o schimbare de candidat la PMP o avantajează pe Monica Macovei", a scris, pe pagina sa de Facebook, Sebastian Lăzăroiu.

În ultimele zile au apărut informaţii potrivit cărora membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidenţiale, fiind de asemenea susţinută intrarea în competiţie a Elenei Udrea.

O discuţie legată de candidatul PMP la prezidenţiale urmează să aibă loc marţi, la Colegiul Naţional al partidului.

Candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat la sfârşitul lunii iulie, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Băsescu a semnat la prima poziţie pe lista de susţinători ai candidaturii sale în alegerile prezidenţiale, adăugând că momentul a avut loc în timpul unei întâlniri "de rutină" cu şeful statului.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat intenţia de a candida la Preşedinţia României, ca independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici